Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Λύτρωση στο 88ο λεπτό...!

ΑΕΚ-ΚΑΒΑΛΑ

Σε έναν κρίσιμο αγώνα για τις θέσεις των πλέι οφ, η ΑΕΚ με 8 αλλαγές στη σύνθεση της, πήρε πολύτιμη νίκη επί της Καβάλας, στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι οφ με βαθμούς.

Οι δύο αλλαγές του Μανόλο Χιμένεθ, Γκερέιρο και Σκόκο, συνεργάστηκαν στο χρυσό γκολ του Αργεντίνου που έφερε την ΑΕΚ πιο κοντά στα πλέι οφ με πλεονέκτημα. Από την άλλη μεριά, η καλά στημένη Καβάλα, πλήρωσε την ανόητη αποβολή του Καρντόζο, με αποτέλεσμα να παλεύει για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Η ΑΕΚ πίεζε, τα λεπτά περνούσαν αλλά η καλή φάση αργούσε και η Καβάλα έδειχνε πολύ καλά οχυρωμένη αλλά... Ο Νάτσο Σκόκο είχε άλλα σχέδια και στο 88' μετά από σέντρα του Γκερέιρο, με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκρινε το ματς υπέρ της Ένωσης.Μέχρι τη λήξη του ματς η Καβάλα έχασε σημαντική ευκαιρία στο 91' με τον Νικουλάε, αλλά το σουτ που επιχείρησε μετά από σέντρα του Αμπντούν, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σάχα, στην τελευταία φάση του ματς.Το παιχνίδι τελείωσε...η ΑΕΚ παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντας πίσω της τον Παοκ,την Καβάλα,τον Ολ.Βόλου και τον Άρη...υποψήφιοι αντίπαλοι που διεκδικούν κι αυτοί θεση στα πλέι οφ

MVP της αναμετρησης ο Μitsel


Τελικό σκορ:ΑΕΚ-ΚΑΒΑΛΑ 1-Ο


Γράφει:Dimitra


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου