Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου: "Ποιος σκότωσε τον William;" (Κωμωδία)

  πηγή: eviaportal.gr (εδώ)  τελευταία ενημέρωση στις 30/3/2011 1:47:40 πμ

         "Ποιος σκότωσε τον William;"

          Θεατρική Παράσταση στη Χαλκίδα


Μη χάσετε την ξεκαρδιστική κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου, που ανεβάζει η ομάδα του Αεικίνητου Θεάτρου Ευρίπου στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Θα δοθούν τρεις παραστάσεις, την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 21.15 το βράδυ.                          Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ τα δύο άτομα.
Λίγα λόγια για την παράσταση.
Μια ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών, που ο καθένας κουβαλάει τα δικά του προβλήματα υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδάς τους, που αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα... με το ποτό, έχουν φτάσει στην ημέρα της πρεμιέρας του κλασσικού έργου του Σαίξπηρ "Ρωμαίος και Ιουλιέτα"... και ζούν επί σκηνής τον.... όλεθρο.... Μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που σκηνοθετεί η Ράνια και ο Βασίλης Βαλέρης, την οποία πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε...
Άλλωστε στην εποχή που ζούμε, αναζητούμε όλοι μας λίγες στιγμές γέλιου και τα παιδιά που συμμετέχουν στην παράσταση μας το χαρίζουν απλόχερα.
Αν κρίνω απο την αγάπη και το πάθος με το οποίο δουλεύουν τις τελευταίες ημέρες στις πρόβες της παράστασης, τότε μακάρι η Χαλκίδα να αποκτήσει και άλλους τέτοιους ερασιτέχνες και να δούμε στο άμεσο μέλλον και άλλες τέτοιες θεατρικές δουλειές με έμψυχο υλικό της Χαλκίδας.... έστω κι αν τις κλείνουν τους ελάχιστους πολιτιστικούς χώρους που έχει...















Σκηνές από προηγούμενες παραστάσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου