Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Διναμό Kιέβου-Μάντσεστερ Σίτi:Ένα ανατρεπτικό παιχνίδι!!

Φαίνεται ότι… έχει μεγάλο πρόβλημα εκτός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι και ίσως το πληρώσει. Οι «πολίτες» ηττήθηκαν με 2-0 από τη Ντιναμό στο Κίεβο (τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ) και έτσι στη ρεβάνς θα πρέπει να ανατρέψουν ένα σκορ που απέναντι στη σκληροτράχηλη Ντιναμό μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ντιναμό έδειξε διάθεση να πιέσει και να είναι αυτή που θα ελέγξει το ρυθμό του ματς απέναντι στους πολυδιαφημισμένους της αντιπάλους. Οι Ουκρανοι όχι μόνο πέτυχαν τον στόχο τους, αλλά κατάφεραν να πετύχουν και γκολ, με την προβολή του Αντρέι Σεφτσένκο στο 25΄. Ο «Σέβα» αποτελούσε συνεχώς πηγή κινδύνου για την άμυνα των «πολιτών» δείχνοντας ότι είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδια, παρά τα… χρονάκια που έχουν περάσει κάπως.

Στην επανάληψη η Σίτι μπήκε πιο… αγριεμένη και ο Μαντσίνι στο 58’ έριξε στο παιχνίδι τον Κάρλος Τέβες αντί του αρνητικού Μάριο Μπαλοτέλι. Ο «απάτσι» έδωσε πνοή στην ομάδα του, η οποία σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και έγινε αυτή το αφεντικό του αγώνα, παίζοντας τη Ντιναμό στα μισά του γηπέδου. Στο 68’ ο Λέσκοτ νικήθηκε από τον πολύ καλό χθες Σοφκόφσκι, ο οποίος ενέπνεε εμπιστοσύνη σε κάθε του επέμβαση.

Ότι δεν κατάφερε ο Άγγλος πέτυχε λίγο αργότερα ο Χούσεφ, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια του Ρίτσαρντς και με «κεραυνό» στο όριο της μικρής περιοχής έδωσε στο 75’ προβάδισμα δύο τερμάτων, το οποίο τελικά αποδείχθηκε εμπόδιο ανυπέρβλητο για την ομάδα του Μάντσεστερ…
Γράφει:o Christos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου