Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Παραπληροφόρηση (2): η Wall Street Journal την αποδίδει στη Citigroup

enet.gr (εδώ) , 16:47  Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Aπό τη «Citigroup» το email περί αναδιάρθρωσης το Πάσχα


Η Citigroup φέρεται να έχει στείλει το email περί αναδιάρθρωσης χρέους της Ελλάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα όπως αναφέρει η Wall Street Journal επικαλούμενη ανώτατα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.
Σε δεύτερο χρόνο, ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τις πρακτικές της, σχετικά με την καταγγελία του ΥΠΟΙΚ για το email, εξέδωσε η Citigroup.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η Citi τονίζει πως "συνεργαζόμαστε με τις αρχές και δεν θεωρούμε ότι έχει γίνει κάτι λάθος από εμάς ή τους εργαζόμενους μας".
Εξάλλου σήμερα με έκθεση της η Citi, "βλέπει" εξαιρετικά πιθανό μέχρι το 2013 το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Διαβάστε σχετικά:

Σε εξέλιξη έρευνες για το email τονίζει ο Χ. Παπουτσής

Από ηλεκτρονικούς υπολογιστές θυγατρικής εταιρείας, μεγάλου διεθνούς Τραπεζικού Ομίλου, που έχει έδρα το Λονδίνο έχει σταλεί το email περί αναδιάρθρωσης χρέους της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, αναφέρει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και φημών και ζητήθηκε μέσω της EUROPOL η συνεργασία των διωκτικών Αρχών της Βρετανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου