Κυριακή 3 Απριλίου 2011

AEK:Ανοίγει ο δρόμος για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια









Την πεποίθησή του ότι ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέφρασε ο Γιάννης Βούρος. Σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε πως από τη στιγμή που θα ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία, θα βρεθούν και νέοι επενδυτές για την «Ένωση».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Βούρος μίλησε για τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο, κυρίως όμως, το γηπεδικό.

 

«Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε το τελευταίο διάστημα και ίσως είναι αυτό που προκάλεσε μια σχετική καθυστέρηση, είναι ότι έπρεπε να τοποθετηθεί λίγο διαγώνια το γήπεδο, ώστε να πληροί τους σχετικούς όρους, να μην προσφύγει κάποιος κάτοικος της περιοχής και να τύχει καλής αποδοχής από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Κοιτάξαμε να κατοχυρωθεί νομικά αυτό. Νομίζω ότι από εδώ και στο εξής ανοίγει ο δρόμος.Το νέο σχέδιο δίνει μέτρα από το πλάι και από μπροστά και αυτά τα μέτρα που δημιουργούνται θα τα αναλάβει η ΑΕΚ ιδίοις εξόδοις. Επίσης ένας χώρος θα φυτευτεί και θα δημιουργηθούν χώροι ψυχαγωγίας, όπως παιδική χαρά και πάρκα. Θα διατηρήσουμε το ισοζύγιο πρασίνου στο πολλαπλάσιο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη θετική στάση του Δήμου.

«Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας ζητά και ο ίδιος να γίνει εκεί το γήπεδο και να αναβαθμιστεί η περιοχή. Έχουν κλείσει μαγαζιά, επιχειρήσεις, ακόμα και περίπτερα και θεωρώ πως αποτελέσει έναν πνεύμονα ζωής για την περιοχή».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ακόμη και στην αγάπη του για την ομάδα.

«Η σχέση μου με την ΑΕΚ δεν σταματά στη βουλευτική μου ιδιότητα. Απλά στην παρούσα φάση, αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Εγώ θα συνεχίσω να παλεύω και μετά τη λήξη της βουλευτικής μου θητείας. Αυτό έχει να κάνει και με το δίκαιο και λογικό, αλλά και με φίλαθλο πνεύμα. Το ίδιο θα έκανα και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τη διοικητική κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ αλλά και την απαίτηση του κόσμου για παραιτήσεις.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δύο επιχειρηματίες του βεληνεκούς του Νοτιά και του Παππά, θα αποχωρήσουν τη στιγμή που μπορεί μπαίνοντας σε ένα τέτοιο πρότζεκτ, θα μπορέσουν να πάρουν χρήματα πίσω και να εκμεταλλευτούν την επένδυση που έχουν κάνει. Από τη στιγμή που θα μπει η ΑΕΚ σε τέτοια διαδικασία θα βρεθούν επενδυτές. Θα σας πω ότι όλα ήταν χαμένα από τις 6-7 πρώτες αγωνιστικές. Να σας θυμίσω ότι μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ και άλλες, έχουν φύγει με εξάρες από το γήπεδο. Τίποτα δεν τελειώνει για μια ομάδα, όπως δεν τελείωσε τίποτα και μετά την 4αρα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, πριν από τρία χρόνια. Οι οργανωμένοι απαιτούν να παραιτηθεί η υπάρχουσα διοίκηση, λέγοντας πως είναι υπηρεσιακοί. Και ύστερα ποιος θα έρθει την επόμενη Δευτέρα να αναλάβει την ΑΕΚ; Εγώ δεν έχω συμμαχήσει με κανέναν. Με τον διάλογο θέλουμε να κάνουμε το όνειρο του γηπέδου πραγματικότητα».

Γράφει: Dimitra
Πηγή κειμένου: novasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου