Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ: Μονόλογος της "βασίλισσας"!!

Η αποβολή του Πίτερ Κράουτς έκανε εύκολο το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε με 4-0 την Τότεναμ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και η ρεβάνς στο Λονδίνο φαντάζει με τυπική διαδικασία πλέον. Πρωταγωνιστής ήταν ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ με κεφαλιές στο 4' και το 57'.
Στο πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης στο 4' η Ρεάλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ. Ο Μεζούτ Οζίλ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Αντεμπαγιόρ σκόραρε, καθώς Γκόμες και Μόντριτς (βρισκόταν στην γραμμή), δεν κατάφεραν να σταματήσουν την πορεία της μπάλας.



Στο 8' ο Πίτερ Κράουτς έκανε σκληρό τάκλιν στον Ρικάρντο Καρβάλιο και πήρε την πρώτη του κίτρινη κάρτα, για να πάρει την δεύτερη και να αποβληθεί στο 15' για νέο τάκλιν, πάνω στον Μαρσέλο. Το παιχνίδι χάλασε μετά την αποβολή, με τον ρυθμό να πέφτει. Η Τότεναμ πάντως κατάφερε να απειλήσει κυρίως με ενέργειες του Μπέιλ ενώ οι Ισπανοί είχαν σχετικά λίγες καλές στιγμές στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως την σπουδαία ευκαιρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ ανέβασε την απόδοσή της με αποτέλεσμα το σκορ να πάρει τεράστιες διαστάσεις. Ο Αντεμπαγιόρ στο 57' διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του με νέα κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μαρσέλο. Το ομορφότερο πάντως το τέρμα το πέτυχε ο Άνχελ Ντι Μαρία, σκοράροντας από την δεξιά γωνία της περιοχής με εντυπωσιακό πλασέ στο 72', ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 87' με σουτ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα από αριστερά.
Ένα σχετικά εύκολο λοιπόν βράδυ για την Ρεάλ που συνδύασε γκολ με θέαμα και έτσι σφράγισε ουσιαστικά την συμμετοχή της στα ημιτελικά του θεσμού, περιμένοντας με άγριες διαθέσεις την μεγάλη αντίπαλο Μπαρτσελόνα και σβήνοντας σε μεγάλο βαθμό με αυτή τη πειστική εμφάνιση την ντροπιαστική ήττα από την Χιχόν στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα το Σάββατο.

Γράφουν: Christos και Antonis K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου