Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ιπποδρομία:σε τραγωδία κατέληξε ο Εθνικός αγώνας!


γράφει:Dimitra

Ο Jockey Peter Toole βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από το βαρύ χτύπημα στο ιπποδρόμιο του Aintree κατά τη διάρκεια του αγώνα για την Εθνική Εορτή.

O μεγάλος αθλητής συνετρίβη πάνω σε δύο σωρούς αλόγων καλυμμένων με μουσαμάδες που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κούρσας, στα πρώτα φυσικά εμπόδια, στον χτεσινό Μαραθώνιο Εθνικό αγώνα στη Βρετανία, στις 14:15.

Οι τραυματίες αναβάτες φέρουν τραύματα στο κεφάλι και στη σπονδυλική στήλη , σύμφωνα με το BBC και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Fazakerley. Ο 22χρονος Peter Toole διακομίστηκε αργότερα στο νευρολογικό κέντρο Walton για άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Η πτώση ήταν φρικτή και τα δύο άλογα έσπασαν τους αυχένες τους με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα ένα ατύχημα τόσο σοβαρό αφήνει τόσο πικρή γεύση δήλωσαν προπονητές και συντελεστές του αγώνα. Το BBC ωστόσο κατηγορήθηκε για την κάλυψη του αγώνα όταν ο σχολιαστής του Mick Fitzgerald περιέγραψε «τα νεκρά άλογα ως εμπόδια». Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυριακής γίνεται λόγος για «Εθνική ντροπή και όχι Εθνική εορτή» μετά το χτεσινό σοβαρότατο ατύχημα.

Στον χτεσινό μαραθώνιο αγώνα του Aintree περισσότεροι από 40 δρομείς αναβάτες δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

Απίστευτες εικόνες στο http://www.newsbomb.gr/

Πηγή newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου