Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΟΣΦΠ: Φιέστα με «εξάρα», «αντίο» από Νικοπολίδη και Λάρισα

Γράφει η Δήμητρα Ντούρμα

Φιέστα με τα όλα της έστησε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για να γιορτάσει την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.






Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 6-0 (8' Τζιμπούρ, 15', 17' Φουστέρ, 63' Μέλμπεργκ, 65' Πάντελιτς, 76' Φετφατζίδης) τη Λάρισα και τελείωσαν τη σεζόν με το απόλυτο των 45 βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια! Αντίθετα, οι «βυσσινί» αποχαιρέτησαν τη Σούπερ Λίγκα, όπως άλλωστε και ο Αντώνης Νικοπολίδης, που αποθεώθηκε και ξέσπασε σε δάκρυα στο τελευταίο του ματς μετά από 25 χρόνια στα γήπεδα.

Ο Νικοπολίδης αντικατασταθηκε και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλησαν να γιορτάσουν μαζί με τους φίλους τους την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και το έκαναν, με μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους φέτος.

Το χορό άνοιξε ο Ράφικ Τζιμπούρ, που έφτασε τα 12 γκολ φέτος, όπως άλλωστε και ο Νταβίντ Φουστέρ, που πέτυχε δύο τέρματα, το δεύτερο εκ των οποίων πραγματικά αξιοθαύμαστο. Οι Μέλμπεργκ, Πάντελιτς και Φετφατζίδης ολοκλήρωσαν το "ερυθρόλευκο" πάρτι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης (68' Μέγερι), Μανιάτης, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ. Αβρ.Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα (37' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ (61' Πάντελιτς)

ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Κατσιαρός, Ταλ, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (46' Μελίσσης), Αμπουμπακάρι (65' Σιατραβάνης), Μετίν, Ρέντζας, Πλιάγκας (46' Βελάσκο), Πανκράτ, Κουζέν

Πηγή enet.gr

Εν τέλει ο Ολυμπιακός γιόρτασε σήμερα το 38ο πρωτάθλημά ...του...και το 13ο σε 15 χρόνια













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου