Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Θέατρο Χαλκίδας: αναζητά ηθοποιούς για την "Ιφιγένεια"

"Ιφιγένεια Εν Αυλίδι" ανεβάζει το Θέατρο Χαλκίδας και αναζητά νέους ηθοποιούς!


πηγή: eviaportal.gr (εδώ)

Χαλκίδα - 6/4/2011




Ακρόαση πραγματοποιεί το Θέατρο Χαλκίδας για την παράσταση "Ιφιγένεια Εν Αυλίδι" του Ευριπίδη.
Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Ακρόαση

Την Τετάρτη 13/4 στις 20:00 πραγματοποιεί ακρόαση για την "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" του Ευριπίδη.Το Θέατρο Χαλκίδας με γνώμονα την ποιότητα και κόντρα στη μιζέρια της εποχής, κόντρα στην πτώση των ιδανικών και αξιών επιθυμεί και προσδοκά το ανέβασμα του πολιτιστικού επιπέδου όλων μας.

Καλείόσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στη μεγάλη παραγωγή του Θεάτρου Χαλκίδας να επικοινωνήσουν με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θ.Χ.  κ. Γιώργο Σμπιράκη στο τηλέφωνο 6909030990 ή να έρθει στο Θέατρο Πράξεις Ευρίπου Μ. Μαυρογένους 2 ( φανάρια Δάριγκ).

Πρόβα για ανέβασμα: "Με δύναμη από την Κηφισιά"

Το θέατρο Χαλκίδας συνεχίζοντας την πολιτιστική του δράση ετοιμάζει για το θεατρόφιλο κοινό το έργο του Δημήτρη Κεχαίδη και της Ελένης Χαβιαρά "ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ" σε σκηνοθεσία του Χαλκιδαίου ηθοποιού Κώστα Παπαθεοδώρου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: : ΖΩΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ (Αλέκα), ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΑΜΠΕΗ (Ηλέκτρα), ΕΛΕΝΑ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (Φωτεινή), ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΤΣΟΥΛΑΚΗ (Μάρω).

Το έργο

Μια σύγχρονη κωμωδία που διαδραματίζεται κάπου στην Κηφισιά. Τέσσερις γυναίκες έχουν βάλει στόχο να φύγουν (με δύναμη) όπως λένε από όλα και όλους και να κάνουν ένα ταξίδι σε τόπο εξωτικό.
Πώς να ξεφύγουν όμως από τον έρωτα? Πώς να αφήσουν πίσω την ελπίδα, το πάθος, αλλά και το αιώνιο όνειρο?


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου