Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

LG Optimus 2X vs Apple iPhone 4: Έχουμε νικητή

γράφει ο StefGTX

Λίγες εβδομάδες πριν το LG Optimus 2X πατήσει το πόδι του στη χώρα μας (από τη Vodafone στα 499 ευρώ) ένας ιδιώτης άθελα του κάνει μια επικοινωνιακή κίνηση – ματ που προωθεί την εικόνα του ταχύτερου κινητού στον πλανήτη.

Πριν προχωρήσεις στο σχετικό βίντεο, είναι απαραίτητο  ένα σχετικό refresh στα τεχνικά: Dual Core επεξεργαστής ARM Cortex-A9 στο 1GHz, αποκλειστική κάρτα γραφικών Nvidia Tegra (GeForce) και 512MB μνήμης RAM συνθέτουν το παζλ-χρησμό για τον Κορεάτη σπρίντερ.

 Το βίντεο που τσαλακώνει την εικόνα του αντιπάλου (βλ. iPhone) μαθαίνει δυο τρία πράγματα γενικώς στον ανταγωνισμό, αλλά ξέρετε πως λειτουργούν αυτά: κάποιοι θα αναμασήσουν πάλι την τσίχλα των εφαρμογών της Apple και κάποιοι άλλοι θα παραδεχτούν το προφανές. Ότι δηλαδή το hardware μετράει. Από τον ήσσονος σημασίας χρόνο που θα μπεις στο μενού, μέχρι τον μείζονος που θα φορτώσει μια ιστοσελίδα, το LG Optimus 2X σκοράρει ψηλά. Και πιο συγκεκριμένα ψηλότερα από οποιονδήποτε άλλο ανταγωνιστή του. Απολαύστε κινούμενη εικόνα.




Απ' ό,τι φαίνεται το Optimus 2x έχει καλύτερες επιδόσεις στο internet οι οποίες οφείλονται στο Nvidia Tegra. Επεξεργαστής γραφικών απο την Nvidia για κινητές συσκευές και tablet pc το οποίο προσφέρει ασύγκριτα γραφικά και παράλληλα αυξάνει τις επιδόσεις στο internet
Επίσης ο διπύρηνος επεξεργαστής του Optimus 2x (ARM Cortex A9 @ 1GHz) αποτελεί ένα δυνατό σημείο του Optimus που το κάνει να είναι πολλές φορές ισχυρότερο απο το iPhone 4.

1 σχόλιο:

  1. ενδιαφέρουσα ανάρτηση. Μήπως όμως δεν είναι έτσι τα πραγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή