Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Barcelona - Real

πηγή: www.sport24.gr/ (εδώ)

Στην αποστολή οι Αμπιντάλ, Ινιέστα!

Μετά από απουσία σχεδόν 45 ημερών ο προπονητής των "μπλαουγκράνα", Πέπ Γκουαρντιόλα συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο 31άχρονος άσος πριν από σχεδόν ενάμισι μήνα υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο συκώτι και την Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους συμπαίκτες του, μετά την απίστευτη περιπέτειά του! Το να παίξει, βέβαια, εναντίον της Ρεάλ μοιάζει, σχεδόν, απίθανο.

Πάντως, μόνο και μόνο η παρουσία του στην αποστολή της πρωταθλήτριας Ισπανίας αναμένεται να δώσει άλλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες της ομάδας της Βαρκελώνης.

Στο μεταξύ, στη διάθεση του 41άχρονου τεχνικού για το σημερινό ντέρμπι τέθηκε και ο Αντρές Ινιέστα. Ο μέσος της "Μπάρτσα" είχε τραυματιστεί στο πόδι και δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό με τη "βασίλισσα", ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα και έτσι είναι έτοιμος να δώσει το παρών στην σημερινή αναμέτρηση, (3/5).

"Το γεγονός ότι ο Αμπιντάλ επέστρεψε είναι το πραγματικό νέο της ημέρας", είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: "Έχασε βάρος και χρειάζεται χρόνο να επιστρέψει σε καλή φυσική κατάσταση αλλά τουλάχιστον θα είναι στα αποδυτήρια μαζί μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου