Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΑΕΚ: Αηδία, ντροπή και δυσωδία

Οργισμένη ανακοίνωση κατά της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ και της διαιτησίας εξέδωσε μετά το παιχνίδι η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η διοίκηση του «δικεφάλου» χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για «αηδία, ντροπή και δυσωδία», ενώ το κείμενο καταλήγει με τη φράση «εδώ είμαστε, μόνοι μας και όλοι σας»!


Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


«Η Superleague των «λίγων» και των παραρτημάτων του ενός, η ΕΠΟ των ανύπαρκτων και «επαγγελματίες» σε εντεταλμένες υπηρεσίες συνέθεσαν και πάλι ένα σκηνικό αηδίας, ντροπής και δυσωδίας, με κομπάρσους -δυστυχώς τους ποδοσφαιριστές και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, που έγιναν μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας.


Απόψε καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας. Παρακαλούμε δημόσιους οργανισμούς, επιτροπές και ομοσπονδίες να εξαντλήσουν τα αρρωστημένα απωθημένα τους για άλλη μια φορά επάνω στην ΑΕΚ.


ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.


Θέλετε δεν θέλετε, η ΑΕΚ θα είναι πάντοτε παρούσα σε κάθε πρόκληση και θα την βρίσκετε μπροστά σας.


«Συγχαρητήρια» σε όλη την πολιτική ηγεσία για τα αποτελεσματικά μέτρα κατά της βίας».


Στην Τούμπα ο «δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στην πολυπόθητη νίκη επί της ΑΕΚ, νίκη που τον καθιστά πρώτο φαβορί για την έξοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2-1 των Θεσσαλονικέων φρόντισε όμως να αμαυρώσει στο φινάλε του αγώνα, με την αισχρή, αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, ο Πάμπλο Γκαρσία.


Ο Ουρουγουανός μέσος έγινε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής ενός αγώνα. Με μία σημαντική διαφορά, ότι αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο. Στις καθυστερήσεις του χθεσινού ντέρμπι, ο Γκαρσία χτύπησε αντιαθλητικά τον Μίετσελ και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος πολύ σωστά του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Μαινόμενος ο Ουρουγουανός γρονθοκόπησε στο στομάχι -μπροστά στον ρέφερι- τον Μίετσελ και στη συνέχεια βούτηξε από τον λαιμό τον Σενεγαλέζο Ντιοπ της ΑΕΚ που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Ομως ο Γκαρσία εκτός εαυτού άρχισε να χτυπάει και τον Σενεγαλέζο και όποιον επιχειρούσε να τον συγκρατήσει! Αμετανόητος λίγο αργότερα στα αποδυτήρια της Τούμπας αρκέστηκε να δηλώσει για το επεισόδιο ότι «τον χτύπησα, αλλά στη φάση της αποβολής μου, πρώτα με χτύπησε ο αντίπαλος και ο διαιτητής απέβαλε εμένα»...


Μήπως είναι καιρός να στείλουν τον ''κύριο'' Πάμπλο Γκαρσία σπίτι του ; !


Παράπονα για τη διαιτησία έκανε με... έμμεσο τρόπο ο Μανόλο Χιμένεθ, που τόνισε: «Η ΑΕΚ έχει πάρει το Κύπελλο, άρα εάν βγει πρώτη στα πλέι οφ, μια ομάδα θα μείνει εκτός Ευρώπης, κάτι που σημαίνει ότι όλοι κυνηγάνε εμάς και είμαστε μόνοι μας. Δεν θέλω να αξιολογήσω τη δουλειά του διαιτητή, δαγκώνω τη γλώσσα μου και δεν λέω κουβέντα».


Άλλωστε,η ΑΕΚ δέχθηκε 2 ''goal'' σαφώς αμφισβητούμενα.Το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει....κάποιοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν..(;)

Είπε ακόμη: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, τον θαυμάζω, έχει πολύ δυνατό κόσμο, αλλά όλη τη χρονιά αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Υπάρχουν ακόμη 6 βαθμοί, τους οποίους πρέπει να πάρουμε. Τώρα πλέον είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια και θα περιμένουμε το λάθος του».


Αρκεί,βέβαια να μην μετατρέψουν και πάλι το παιχνίδι σε...σφαγείο σε βάρος της Ένωσης...!


Πηγή:enet.gr γράφει και η Δήμητρα Ντούρμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου