Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Απαιτητικά τα θέματα της Φυσικής και των Αρχαίων


Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις τους

Απαιτητικά τα θέματα της Φυσικής και των Αρχαίων

enet.gr Τελευταία ενημέρωση: 
Αυξημένης δυσκολίας ήταν τα θέματα της Φυσικής στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές της θετικής και της τεχνολογικής Κατεύθυνσης, ενώ απαιτητικό ήταν και το «άγνωστο» κείμενο που επιλέχθηκε στα Αρχαία Ελληνικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης.
Ιδιαίτερων απαιτήσεων ήταν τα θέματα της Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης. Όπως εκτιμούν οι καθηγητές, τα θέματα είναι δυσκολότερα από πέρυσι, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά τον χρόνο τους για να προλάβουν να απαντήσουν επαρκώς σε όλα τα ερωτήματα.
Όσον αφορά στα Αρχαία Ελληνικά, επιλέχθηκε ένα απόσπασμα από την "Πολιτεία" του Πλάτωνα για το διδαγμένο κείμενο, το οποίο ήταν αναμενόμενο. Το "άγνωστο" κείμενο από το "Συμπόσιον" του Ξενοφώντα ήταν απαιτητικό και θεωρείται ως ένα από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών.
Δείτε τα θέματα που "έπεσαν" σήμερα στα δύο μαθήματα κατεύθυνσης:
Το enet.gr σας παρουσιάζει τις απαντήσεις των θεμάτων σε συνεργασία με τα φροντιστήρια "Ορόσημο" και "Μπαχαράκη". Δείτε τις λύσεις για τα δύο μαθήματα κατεύθυνσης:
Οι Πανελλήνιες θα συνεχιστούν και πάλι τη Δευτέρα, με τους υποψηφίους της θεωρητικής κατεύθυνσης να διαγωνίζονται στα Λατινικά, τους υποψηφίους της Θετικής στη Χημεία, το μάθημα της Ηλεκτρολογίας για τους υποψηφίους της τεχνολογικής κατεύθυνσης του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγρ. Περιβάλλον για τους μαθητές της Τεχνολογικής του κύκλου Πληροφορικής & Υπηρεσιών.
Διαβάστε τα σχετικά θέματα για τις προηγούμενες ημέρες των Πανελληνίων, όπου μπορείτε να βρείτε και τα θέματα και τις απαντήσεις τους για όλα τα μαθήματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου