Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Mπάχαλο με Mirallas

Μπάχαλο επικρατεί με την κόκκινη του Μιραλάς καθώς η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως είναι τιμωρημένος και για το ματς με τον Άρη. Έφεση ο Ολυμπιακός που τον συμπεριέλαβε στην αποστολή
Σύμφωνα με το ποινολόγιο της 22ης αγωνιστικής που εξέδωσε η αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Κέβιν Μιραλάς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη.
Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ για την ποινή καθώς γνώριζαν πως ο παίκτης τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και την εξέτισε κόντρα στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική. Υπενθυμίζουμε πως ο Κέβιν Μιραλάς είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στην Τούμπα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, επειδή είχε απωθήσει βίαια αντίπαλο. Όπως έγινε γνωστό η ΕΠΟ τιμώρησε τον Βέλγο με 2 αγωνιστικές αποκλεισμού και 120 ευρώ πρόστιμο.
Α λα Μίτσελ!
Ανάλογη με την περίπτωση του Μιραλάς ήταν και η τιμωρία του Μίτσελ. Του παίκτη του Άρη ο οποίος για την αποβολή του στο ματς κυπέλλου με τα Τρίκαλα είχε τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές. Πάντως όπως και τώρα με τον Ολυμπιακό έτσι και τότε με τον Άρη η Ομοσπονδία δεν είχε ενημερώσει τους «κίτρινους».
Το πρωί του Σαββάτου η έφεση
Ο Ολυμπιακός από την μεριά του κινήθηκε και άμεσα και υπέβαλλε έφεση κατά της αρχικής απόφασης. Μία έφεση που πρόκειται να εκδικαστεί στις 10 το πρωί του Σαββάτου. Ο στόχος των Πειραιωτών είναι φυσικά να πέσει η ποινή και να παίξει κανονικά ο Μιραλάς, τον οποίο συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Όπως έλεγαν πάντως στο λιμάνι το πρόβλημά τους είχε να κάνει με την χρονική στιγμή που βγήκε η ποινή του Μιραλάς και όχι με την τιμωρία του παίκτη, την οποία θεωρούν λογική. «Eίναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Ο κανονισμός λέει η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής πρέπει να γίνεται μέσα σε 7 ημέρες και πως μία ομάδα πρέπει να ενημερώνεται ένα 24ώρο πριν. Εδώ μιλάμε για μία απόφαση που βγήκε το μεσημέρι της Παρασκευής και δεν μας κοινοποιήθηκε», σχολίαζαν στην πειραϊκή ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Ρόμενταλ, Μιραλάς.
Στα της προπόνησης ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Τοροσίδης που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Ουρτάδο ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Ο Ποτουρίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Κρίνεται το Σάββατο του Ιμπαγάσα
Ο Ιμπαγάσα ξεκίνησε το αρχικό «ζέσταμα» με την ομάδα, όμως ένιωσε ένα σφίξιμο στο γαστροκνήμιο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο.
πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου