Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1

Επεισοδιακός ημιτελικός στην Τούμπα όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ και θα βρει τον Ατρόμητο στον τελικό. Διακόπηκε το ματς στο 89' και μετά από 25 λεπτά οι ποδοσφαιριστές μπήκαν, ο Μάνταλος σφύριξε και το ματς τελείωσε.

Στο 89' μερικές δεκάδες οπαδοί του "Δικεφάλου του Βορρά" εισέβαλαν στο κουλουάρ και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους ποδοσφαριστές της Ένωσης, οι οποίοι εν μέσω φωτοβολίδων και ρίψης αντικειμένων κατάφεραν να "αποδράσουν" στα αποδυτήρια για να γλιτώσουν από τη μήνη του αφιονισμένου πλήθους.

Μετά από 25 λεπτά διαβουλεύσεων στα αποδυτήρια και με την κατάσταση να παραμένει έκρυθμη εντός γηπέδου, ο διαιτητής επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αφού σφύριξε την επανέναρξη, ακολούθως σφύριξε... λήξη αγώνα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Με αυτά και με αυτά, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζεται πλέον για τον τελικό της 30ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο, όπου φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2002, ενώ στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ γύρισε πολλά χρόνια πίσω με αυτά τα επεισόδια και θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι και θα αποφύγει μία εξοντωτική ποινή ενόψει του τέλους της σεζόν.

Ελληνικό ποδόσφαιρο, καληνύχτα για μία ακόμα φορά!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ (72' Τσουκαλάς), Γκαρσία, Βιτόλο (80' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (69' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας (32' Λαγός), Ντιόπ, Μάκος (82' Καφές), Σκόκο, Μίτσελ, Λυμπερόπουλος (68' Γκερέιρο), Μπλάνκο

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Μάνταλος

Γκολ: Δέλλας (48')

Κίτρινες κάρτες: Μουσλίμοβιτς (64'), Βιτόλο (75'), / Λυμπερόπουλος (32'), Σκόκο (39'), Λαγός (70'), Μάκος (80'), Γκερέιρο (86')

Κόκκινες κάρτες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου