Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ απο άλλον πλανήτη!!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ...βλέποντας τα 2 ονόματα αμέσως σου έρχεται στο νου η λέξη ντέρμπι. Κι όμως η ΑΕΚ ανέτρεψε τα δεδομένα, ως είθισται, και μετέτρεψε τον αγώνα σε μονότερμα συντρίβοντας τους Θεσσαλονικείς με 4 υπέροχα γκολ.
Από το ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Άψογα οργανωμένη στην άμυνα, συνοχή των 3 γραμμών, πίεση και θεαματικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Κάθε επίσκεψη της Ένωσης μύριζε γκολ. Κάθε επίθεση κι ενας πονοκέφαλος για τον ΠΑΟΚ.
Πρώτο χτύπημα της ΑΕΚ στο 11ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Σενεγαλέζου Ντιόπ,ο οποίος αφού την Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου τάραξε τα δοκάρια,δεν φάνηκε και σήμερα πρόθυμος να χαριστεί στον ΠΑΟΚ. Τη σκυτάλη ανέλαβε ο ''υδραυλικός''της Ένωσης (Νάτσο Σκόκο), ο οποίος με την αδιαμφισβήτητη τεχνική του κατάρτιση και ύστερα από την υπέροχη assist του Ν.Γεωργέα πέτυχε το 2ο γκολ της Ένωσης στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ περιορισμένο. Η ΑΕΚ δεν του επέτρεψε να κάνει αξιόλογες φάσεις,με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά να δημιουργήσει ελάχιστες ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι.
Το 2ο ημίχρονο είχε και πάλι πρωταγωνίστρια την ΑΕΚ και κομπάρσο τον ΠΑΟΚ.Κι έτσι στο 55ο λεπτό ο Σκοκο ξαναχτυπά... τριπλάρει... οπλίζει... και... πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κρέσιτς πετυχαίνοντας ένα γκολ υποψήφιο για το καλύτερο της σεζόν. Καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς, άρχισε το πανηγύρι.Η εξέδρα δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά, να δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και να εμψυχώνει τους παίκτες της Ένωσης!
Κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα λαμβάνοντας διαδιαστικό χαρακτήρα,ο Τρα'ι'ανός Δέλλας είχε αντίθετη άποψη. Στο 79ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 4ο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΚ, η οποία νίκησε για πρώτη φορά μέσα στο 2011 μετά από 3 μήνες (ΑΕΚ-Λάρισα 12-12-2010 με το ίδιο σκορ 4-0).
Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι φυσικό, παρέδωσε τα όπλα ανήμπορος να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Ξέμεινε από δυνάμεις και από κίνητρο. Ο μόνος ''παραπονεμένος'' της βραδιάς είναι ο Ι.Μπλάνκο, ο οποίος είχε ένα δοκάρι και έχασε 2 σίγουρα γκολ από ατυχία. Παρόλ' αυτά η όλη του παρουσία ήταν καθόλα ουσιαστική και ωφέλιμη, καθως δεν έπαψε στιγμή να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες.
MVP της αναμέτρησης ο Νάτσο Σκοκο.
Απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Μ.Χάβου.



Ευχαριστημένος ο Μ.Χιμένεθ.

Τελικό σκορ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0.
Η ΑΕΚ σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμους...ο ΠΑΟΚ στην 6η θέση με 34 βαθμους.


Γράφει: Dimitra
Επιμέλεια φωτο: Συντακτική ομάδα

6 σχόλια: