Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Χτύπα κι άλλο..........

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού είναι πλέον γεγονός.Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν

να μετατρέψουν το ντέρμπι σε περίπατο επικρατώντας με ένα βαρύ σκορ επί της ΑΕΚ.
Κατάφεραν,λοιπόν, να σφραγίσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο χειρότερος εχθρός της αποδείχθηκε ο εαυτός της.....



Ο ΟΣΦΠ ήταν αυτός που έδειξε θέληση και πείσμα πιέζοντας την Ένωση.Η ΑΕΚ από την άλλη ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτη σήμερα.Δεν δημιούγησε φάσεις,δεν άσκησε ουσιαστική πίεση στον αντίπαλο.Η άμυνά της ήταν τραγική!Κάθε αντεπίθεση και φάση του Ολυμπιακού την μετέτρεπε σε εύκολη υπόθεση.Στο γεγονός αυτό συνέβαλε και η απουσία των 2 ηγετών της,Blanco και Δέλλα.
Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την ταπεινωτική εικόνα της που αμαύρωσε εν ολίγοις την ιστορία της και ντρόπιασε τους φιλάθλους της.Έτσι,γκρέμισε όλα όσα είχε χτίσει μέχρι τώρα.Η χαρά από τη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου που έστειλε τους Αεκτζήδες στον έβδομο ουρανό,δεν έμελλε να διαρκέσει για πολύ.Σήμερα έσπειρε αγανάκτηση και πικρία...
Κανείς δεν φανταζόταν αυτό το αποτέλεσμα.....ούτε καν ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Οσφπ...!Κι όμως η Ένωση κατάφερε να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει τους ερυθρόλευκους...ξεφτυλίζοντας τον ίδιο της τον εαυτό.

Στην συνέντευξη τύπου ο Μ.Χιμένεθ φανερά συγκλονισμένος ανέλαβε την ευθύνη και τόνισε πως η έλλειψη έντασης και πάθους απέβει μοιραία για την ομάδα...Επίσης,εξέφρασε τον πόνο του για αυτο το μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.Ωστόσο,υποστήριξε πως όλοι οφείλουν να σταθούν στα πόδια τους....ενώ ταυτόχρονα χαρακτήρισε υπόθεση ζωής και θανάτου τον αγώνα του κυπέλλου.!

Μονόδρομος πλέον για την ΑΕΚ η κατάκτηση του τροπαίου.....Ας δώσει επιτέλους λίγη χαρά στον κόσμο της που περιμένει πολλά.....Ο κόσμος που έχει υπομείνει τόσα.....έχει αντέξει άλλα τόσα....αλλά ΠΑΝΤΑ στεκόταν στο πλευρό της....

Με βαριά καρδιά οφείλουμε να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό.......
Άλλωστε,αυτό είναι η ουσία του ποδοσφαίρου.....να ξέρεις να χάνεις....κι όχι μόνο να κερδίζεις........
Τα καλύτερα έρχονται για την ΑΕΚ........

Γράφουν:Gianna , Dimitra

2 σχόλια:

  1. υπόδειγμα δημοσιογραφίας και φίλαθλου πνεύματος! Καλή επιτυχία στον Τελικό!
    Θ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή