Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Α.Ε.Κ: χαριστική βολή στην ΑΕΛ...με γκολ...από τα αποδυτήρια..!

γράφει:Dimitra



 ΑΕΛ -ΑΕΚ 2-3......Σε ένα από τα καλύτερα ματς της εφετινής σεζόν, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί της ΑΕΛ με 3-2 μέσα στο AEL FC ARENA και παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Πήρε έναν βαθμό στην βαθμολογία πλέι οφ ο δικέφαλος, υποβιβάστηκε η ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και παράλληλα έδωσε τη "χαριστική βολή" στη Λάρισα, αν και η αλήθεια είναι ότι ακόμη και να κέρδιζαν οι Θεσσαλοί και πάλι θα είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά, αφού μπορεί ο Αστέρας να έχασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά Ατρόμητος και Κέρκυρα συνέχισαν με νίκες και εξασφάλισαν την παραμονή τους.

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που πήρε τη νίκη αλλά και τον ένα βαθμό στη βαθμολογία των πλέι οφ.Τέλος εποχής για την ΑΕΛ που υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Football League. Μια χρονιά που έμεινε στην ιστορία με ανάμικτα συναισθήματα καθώς μπήκε και στο νέο της γήπεδο αλλά και σε νέα κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ από τα... αποδυτήρια με την ΑΕΚ να παίρνει το προβάδισμα με τον Κώστα Μανωλα στο 3ο λεπτό. Η ΑΕΛ από το πρώτο λεπτό έδειχνε να μην πατάει γερά στα πόδια της και ο δικέφαλος το εκμεταλλεύτηκε στον μέγιστο βαθμό. Στο 5' ο Καφές έβγαλε πάσα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ στον Λαγό και ο τελευταίος αφού έκανε κοντρόλ με το στήθος νίκησε με πλασέ τον Αμπάρη.


Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ δεν έβαλαν φρένο στην απόδοση τους και συνέχισαν προκειμένου να πετύχουν και άλλα γκολ. Παράλληλα με το κρεσέντο της ΑΕΚ υπήρχαν και οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ΑΕΛ που βάρυναν τα πόδια των γηπεδούχων.

Μετά από μπαλιά τρύπα στον Γεωργέα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή,ο Λαγός έκανε το σουτ στην κενή εστία για το 0-3.Στο 44', ήταν το λεπτό του Μετίν, ο οποίος πέτυχε το γκολ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να μπει ξανά στο ματς. Στο 60ο λεπτό τα κατάφερε με τον Κουζέν. Με το τέλος του αγώνα επήλθε και το τέλος της Αελ στην Α'Εθνική.Ευχόμαστε η φετινή περίοδος να μην επαναληφθεί από την ομάδα της Λαρισας και σύντομα να ξαναβρεθει κοντά μας και πάλι στην Super Leaque!

Πηγή: www.novasports.gr    και    www.sports24.gr (+προσωπικά σχόλια)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου