Παραμονή Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό
Το ραντεβού είχε κλειστεί στα γραφεία του προέδρου του Ολυμπιακού στις 14:00. O Βαλβέρδε επέστρεψε από την Ισπανία, έχοντας πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, ενώ πρώτα είχε συμβουλευτεί την οικογένεια και τον μανατζέρ του.

Στις 14:00 έφθασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ώστε να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Ισπανό τεχνικό. Στο ραντεβού συμμετείχαν οι Ιμπάνιεθ και Βρέντζος.

Λίγο μετά τις τρεις ανεπίσημες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Βαλβέρδε συμφώνησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό που που έμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης της ΠΑΕ.

Αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανανέωση του συμβολαίου προχώρησαν και σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αρχικό σχέδιο περιλαμβάνει την απόκτηση τριών χαφ και ενός τερματοφύλακα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τέσσερις παίκτες θα έχει ολοκληρωθεί το μεταγραφικό πλάνο αυτού του καλοκαιριού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έδωσε το παρών στο έκτακτο Δ.Σ της Superleague λόγω του ραντεβού και τον εκπροσώπησε ο Γιάννης Μώραλης.

Λίγο μετά τις 4 ο Βαλβέρδε αποχώρησε από τα γραφεία χωρίς να κάνει δηλώσεις, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την σεζόν 2011-12. Ο μάνατζερ του έμεινε στα γραφεία να συζητήσει τις λεπτομέρειες της ανανέωσεις του συμβολαίου.

Στην φιέστα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ το κλίμα θα είναι γιορτινό τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και για την παραμονή του Ισπανού ο οποίος είναι αγαπητός από τον "ερυθρόλευκο" κόσμο.

Αγαπητός στον κόσμο ο Ερνέστο

Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Λιμάνι δεν αποτελούσε επιθυμία μόνο της διοίκησης του Ολυμπιακού ή μόνο του Ισπανού τεχνικού, αλλά και της μεγαλύτερης μερίδας του κόσμου των ερυθρολεύκων.

Άλλωστε στις δύο χρονιές που ηγήθηκε της ομάδας του Πειραιά, κατάφερε να την οδηγήσει στο "ρετιρέ" της Superleague, ενώ στην πρώτη του σεζόν το πρωτάθλημα συνοδεύτηκε και από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι επιτυχίες είναι το ζητούμενο τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο. Όταν αυτές μάλιστα έρχονται σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο τότε δεν αποτελεί "έκπληξη" η αγάπη ή αν προτιμάτε το δέσιμο των φιλάθλων με τους... πρωτεργάτες που στην προκειμένη περίπτωση είναι η διοίκηση, οι παίκτες και φυσικά ο προπονητής.