Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Παναθηναϊκός:έχασε από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό...

Σε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 στην έδρα του ουραγού και ήδη υποβιβασμένου Πανσερραϊκού, με γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 44ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός (που αγωνίστηκε χωρίς τους Σισέ και Τζόρβα) έκανε την πρώτη ουσιαστική του φάση στο 88ο λεπτό ενώ είχε ως κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακά του, Στέφανο Κοτσόλη!


Αν κάποιος έβλεπε το παιχνίδι χωρίς να ξέρει τους στόχους των δύο ομάδων, θα έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που έχει υποβιβαστεί και που αξίζει να παίζει στη Β' Εθνική και όχι ο Πανσερραίκός. Οι γηπεδούχοι έδειξαν δίψα για ποδόσφαιρο, την ώρα που οι "πράσινοι" έμοιαζαν να είναι άλλου, με τις απουσίες να μην αποτελούν δικαιολογία σε καμία περίπτωση. Ο Πανσερραϊκός είχε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα από το 1990 και τα κατάφερε με γκολ του διεθνούς πλέον Γιώργου Γεωργιάδη, που φέτος έχει σκοράρει κόντρα και στους τρεις του τέως ΠΟΚ. Την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε για πρώτη φορά από τις 3 Φεβρουαρίου 2005 ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του. Άλλωστε επιθετικά ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε ποτέ, αφού πρωτοπάτησε στην περιοχή του Ράντμαν στο 88', ενώ έχασε τη μοναδική του αξιόλογη ευκαιρία στο 94' με την κεφαλιά του Σεντρίκ Καντέ.


ΣΚΟΡΕΡ: 44' Γεωργιάδης ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αμπάρκιολης ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπάζογλου - Λέτο, Νίνης ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ράντμαν, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κάστρο (88' Λεοζίνιο), Παπάζογλου, Κέρλα, Πάρκερ (73' Σίντιτς), Ανάκογλου (73' Σουμπίνιο), Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Νταλέ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Κοτσόλης, Βύντρα, Σπυρόπουλος (62' Γκοβού), Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Μαρίνος (46' Νίνης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος


Γράφει:Dimitra Πηγή:enet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου