Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΑΕΚ(Basket):''Αυτοί που υποβίβασαν την ΑΕΚ θα μας βρουν μπροστά τους''!(Μπ.Καραμανλής)

γράφει η Δήμητρα Ντούρμα


Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Ηλυσιακού θα καταθέσει η ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι παίκτες «κλειδιά» των γηπεδούχων είχαν μειωμένη απόδοση. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον Μπάμπη Καραμανλή από το να επιτεθεί στους επιφανείς οπαδούς της «Ένωσης» που άφησαν το τμήμα μπάσκετ στη μοίρα του.


"Χθες πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι καταθέσαμε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα. Ξέραμε από πριν τι θα γίνει στη Ρόδο. Και έχουμε βάσιμους λόγους να την υποστηρίξουμε. Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, επίσημος μάνατζερ παικτών στην Α1 κατηγορία και ο οποίος που κατέχει το 70% των Ελλήνων παικτών, είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ηλυσιακού! Στα χαρτιά δεν φαίνεται αυτό, αλλά φαίνονται άλλα πράγματα στα χαρτιά, και αυτά τα πράγματα θα δούμε. Πώς έρχεται στα συμβούλια του ΕΣΑΚΕ ο κ. Δελημπαλταδάκης και πως προσφωνείται. Θα ανοίξουμε τον φάκελο που λέγεται Ηλυσιακός και Δελημπαλταδάκης και θα το πάμε μέχρι τέλους. Γιατί την ΑΕΚ δεν μπορεί να την πειράξει κανείς.! Είναι πολύ μικρός και ο Ηλυσιακός και ο Δελημπαλταδάκης. Δεν θα πήγαινα εγώ να εξυγιάνω το χώρο, αλλά από τη στιγμή που με πειράξανε θα μας βρουν μπροστά τους. Αυτό είναι σίγουρο", δήλωσε οργισμένος στον Sentra FM ο πρόεδρος (και μοναδικό μέλος) της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής.

Ωστόσο, επιτέθηκε και στους επιφανείς ΑΕΚτζήδες, ενώ ζήτησε και πάλι τη βοήθεια του Δημήτρη Φιλίππου: "Οσοι μιλάνε δεν βγήκαν να πάρουν την ομάδα, να υπογράψουν για το ΙΚΑ την Εφορεία. Μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν. Αν δεν εμφανιζόταν ο κακός Καραμανλής η ομάδα θα ήταν στη Β Εθνικη. Τρία χρόνια τώρα παλεύουμε. Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, Μεγάλωσα στην ΑΕΚ. Ημουν στο παιδικό και το εφηβικό τμήμα, είχα προπονητή τον Γιώργο Αμερικανό και γι αυτό θα πολεμήσω. Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με τις αποφάσεις που θα πάρει ο κ. Φιλίππου. Μετά το Πάσχα θα κοιτάξω να μιλήσουμε με τον κ. Φιλίππου. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την ένσταση. Θα μας βρουν μπροστά τους".

Παράλληλα, επιτέθηκε στην άλλοτε "σημαία" της ΑΕΚ και νυν παίκτη του Ηλυσιακού, Νίκου Χατζή, ο οποίος δήλωσε ότι ο υποβιβασμός θα βοηθήσει ώστε να εξυγιανθεί η ομάδα.(;)! Ο κ.Καραμανλής τόνισε χαρακτηριστικά: "Εγώ δεν σχολιάζω δηλώσεις μισθοφόρων".







Πηγή:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου