Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Κυριάκος Παπαδόπουλος: "ανυπέρβλητο εμπόδιο", λένε οι Άγγλοι!

Ύμνοι Άγγλων για Κυριάκο Παπαδόπουλο (εδώ)

Μέλι στάζουν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο οι Άγγλοι στις προαναγγελίες για το ματς της Μάντσεστερ με την Σάλκε χαρακτηρίζοντας τον ως "ανυπέρβλητο εμπόδιο".
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται απόψε το βράδυ (26/4, 21:45) για το σπουδαιότερο ματς της καριέρας του (...μέχρι το επόμενο) και τα θετικά σχόλια για την φετινή του παρουσία του όλο και πληθαίνουν στα ευρωπαϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο της προαναγγελίας του αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Μάντσεστερ που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην διαδικτυακή έκδοση της "Telegraph" όπου ο συντάκτης τον χαρακτηρίζει ως "ανυπέρβλητο εμπόδιο".

Στο κείμενο γίνεται αναφορά για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Σάλκε στους οποίους φιγουράρει το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

"Ήρθε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι για 4,6 εκατομμύρια λίρες και είναι ο νεότερος στο top των Ελλήνων παικτών, συνεχίζοντας να έχει τεράστια εξέλιξη στη Γερμανία.

Ένα μείγμα ενέργειας και δύναμης στα τάκλιν, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα αποτελέσει απόψε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο", είναι τα λόγια του συντάκτη για τον 19χρονο αμυντικό μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου