Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Raid On Chasm: Επιδρομή (-είς) στην Άβυσσο

Ο Γιάννης ο Παναγιώτου (μαθητής του Β4 και μέλος του Be-4um) μιλάει για τους Raid On Chasm (Επιδρομή στην Άβυσσο)
(Οι Raid On Chasm είναι η μπάντα που άνοιξε το πρόγραμμα της Ημέρας Φιλίας το περασμένο Σάββατο στο 4ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας)


Πώς ξεκινήσαμε:
Με το Μάκη το Λουκουκίδη ξεκινάμε το καλοκαίρι το 2009. Αυτός, Drums και φωνητικά  - - Κιθάρες, πλήκτρα και φωνητικά, εγώ. Έτσι γεννιούνται οι Raid On Chasm. Μετά από λίγο μπαίνει στο συγκρότημα ένας μπασίστας˙ βγαίνει γρήγορα απ’ αυτό: ήταν αρχάριος και κυρίως δεν είχε πολύ χρόνο για να συμμετέχει στις πρόβες. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε οι δυο μας. Οπότε το «συγκρότημα» διαλύεται, μια και δεν μπορεί να παίξει τραγούδια ολοκληρωμένα. Μετά από λίγους μήνες όμως, με αφορμή την Ημέρα Φιλίας του Σχολείου μας (4ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας) ξαναβρισκόμαστε και γινόμαστε και περισσότεροι: πάμε για (πιο) ολοκληρωμένη μπάντα. Αρχίζει η εποχή που οργανωνόμαστε και σιγά - σιγά προσπαθούμε να διαμορφώνουμε μια ταυτότητα, διακριτή και με προοπτικές. Χρειάζεται διαθεσιμότητα για σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, αν θέλουμε να πετύχουμε.


·         Μέλη
Γιάννης Παναγιώτου: Vocals, Guitars, Keybords
Μάκης Λουκουκίδης: Drums, Percussion, Vocals
Χρύσα Λιάσκου: Guitars
Νάσια Ασημακοπούλου: Bass
Ελένη Πετράκη: Keyboards
Κατερίνα Τσιρογιάννη: Drums, Percussion
·         Είδος Μουσικής:
Punk rock, pop –punk, alternative rock
·         Επιρροές
Οι Raid On Chasm, όπως και άλλοι, είμαστε επηρεασμένοι από μπάντες, όπως Green Day, Simple Plan και άλλες. Επίσης και από πιο Metal  groups  όπως Sonata, Arctica και HIM
·         Δυνατότητες - Προοπτικές

συνεργασία (καλύτερη) - συνεννόηση μεταξύ μας. συμμετοχή σε συναυλίες. ήχος  από Rock  πιο Μetal - στην παρούσα κατάσταση είναι δύσκολο,  μια και είμαστε ακόμη στην αρχή.

2 σχόλια:

  1. Α-γα-πά-με Raid On Chasm!!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιά σου ρε Γιάννη, Jimmy-HELLASole εδώ !!!
    Μπράβο καλή συνέχεια...πολλές κοπέλες βλέπω ή μπάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή