Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ερνέστο Βαλβέρδε: Υποψήφιος διάδοχος του Γκουαρντιόλα


Υποψήφιος διάδοχος του Γκουαρντιόλα ο Ερνέστο Βαλβέρδε!
Σύμφωνα με ισπανικό σενάριο ο τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στα υπόψιν της Μπάρτσα
Υποψήφιος διάδοχος του Γκουαρντιόλα ο Ερνέστο Βαλβέρδε!
Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βαλβέρδε βρίσκεται στην λίστα των εκλεκτών για τη διαδοχή του Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα


  

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα και τώρα, ισπανική ιστοσελίδα κατατάσσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην κορυφή της λίστας για την διαδοχή του Πεπ Γκουαρντιόλα!

Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αρνήθηκε 6ετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ και πρώτη επιλογή πλέον φέρεται να είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η ιστοσελίδα madrit-barcelona αναφέρει χαρακτηριστικά για το πώς προκύπτει το φλερτ με τον Βαλβέρδε: «Αρχική επιλογή ήταν ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Βαρκελώνη. Τελικά η προσοχή στράφηκε στον Βαλβέρδε ο οποίος έχει προπονήσει την Εσπανιόλ, την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Βιγιαρεάλ. Ο Βαλβέρδε αγωνίστηκε για δυο σεζόν στην Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Γιόχαν Κρόιφ και ο χαρακτήρας του, η εμπειρία του και η κατανόηση του για το ποδόσφαιρο ταιριάζουν στην Μπαρτσελόνα ενώ και ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει το ενδιαφέρον των Καταλανών»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου