Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μπαρτσελόνα:Ανακοίνωσε Αλέξις Σάντσες


Η πιο ηχηρή και συνάμα πιο ακριβή μετεγγραφή του καλοκαιριού (μέχρι την επόμενη) είναι γεγονός. Ο Αλέξις Σάντσες θα είναι συμπαίκτης των Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα και σία, όπως ανακοίνωσε στις 8 το βράδυ η Μπαρτσελόνα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Για τον 23χρονο Χιλιανό επιθετικό, οι Καταλανοί θα καταβάλουν στην Ουντινέζε 47 εκατομμύρια ευρώ τμηματικά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Άμεσα, θα δώσει 26 εκατομμύρια.


Ο Σάντσες, MVP της περσινής Serie A και κορυφαίος νέος προπονητής του κόσμου για τη σεζόν που πέρασε, άφησε μετά από τρία χρόνια το Ούντινε, αλλά θα επιστρέψει τέσσερις φορές μέσα στην επόμενη πενταετία, καθώς οι “μπιανκονέρι” θα διοργανώνουν ένα ετήσιο φιλικό κάθε σεζόν με αντίπαλους τους “μπλαουγκράνα”.


Στα πόδια του σφάζονταν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εκτός της Μπαρτσελόνα τον διεκδικούσαν η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ενδιαφέρον που ποτέ δεν μεταφράστηκε σε πρόταση είχε εκφράσει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σάντσες υπέγραψε για 5 χρόνια, ενώ η μετεγγραφή είναι η ακριβότερη Χιλιανού ποδοσφαιριστή στην ιστορία.


Πηγή:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου