Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Θρήνος για το νεκρό Μάρκο Σιμοντσέλι...


Πηγή :contra.gr


Ο Ιταλός έχασε τον έλεγχο και μαζί τη ζωή του, στην ενδέκατη στροφή της πίστας. Το moto gp της Μαλαισίας σταμάτησε στον πρώτο γύρο του, καθώς στο ατύχημα ο Μάρκο Σιμοντσέλι παρέσυρε τους Κόλιν Έντουαρντς και Βαλεντίνο Ρόσι, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ειδικά ο πρώτος που βρισκόταν μπροστά από το "γιατρό".


Η κόκκινη σημαία βγήκε όταν οι τρεις τους βρέθηκαν σε ατύχημα, καθώς φάνηκε ο Σιμιοντσέλι να χάνει τον έλεγχο και οι δύο που έρχονταν πίσω του να τον πατάνε. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως πρόκειται για σοβαρό ατύχημα, καθώς οι Σιμοντσέλι και Έντουραντς χρειάστηκε να μεταφερθούν για ιατρική βοήθεια. Ο Ρόσι ήταν ο μόνος που έδειχνε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα, παρ' όλα αυτά, η αγωνία εκτινάχτηκε στα ύψη από την πρώτη στιγμή, αφού ο Σιμοντσέλι φάνηκε να χάνει ακαριαία τις αισθήσεις του.


Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του 24χρονου που έσπειρε θλίψη σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Ποιός ήταν όμως ο Σιμοντσέλι; Πρωταθλητής κόσμου στα 250κ.κ. το 2008, μέτρησε 14 νίκες στην καριέρα του, 2 στα 125κ.κ. και 12 στα 250κ.κ.Πέρυσι, στα motogp, η καλύτερη θέση του σε αγώνα ήταν η δεύτερη. Ο Χόρχε Λορένθο (πρωταθλητής το 2010) έγραψε στο Twitter του "Σκατά". Τι άλλο να σκεφτεί κάποιος μετά το δεύτερο θάνατο σε μία εβδομάδα στα μηχανοκίνητα μετά από αυτόν του Indy 500;


Ο SuperSic βρίσκεται πλέον στον παράδεισο όλων όσων έχασαν τη ζωή τους κυνηγώντας το όνειρο του άπιαστου που βρίσκει εφαρμογή σε κάθε αναβάτη ή οδηγό ταχύτητας.


Δείτε το συγκλονιστικό video !!!!http://www.contra.gr/Motorsport/World/MotoGP/mono-dakrya-gia-to-xamo-toy-simontseli.1423425.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου