Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Παραιτήθηκε η διοίκηση της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

Σύσσωμο παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τη βαριά ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας για μία ακόμα βδομάδα, μέχρι την 1η Νοεμβρίου, οπότε και η γενική συνέλευση των μετόχων θα ορίσει νέα διοίκηση.

Οι παραιτήσεις των μελών της ΠΑΕ είχαν τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νοτιά από τις 6 Οκτωβρίου, όταν δηλαδή ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου στη θέση του προπονητή, όμως ο κ.Αδαμίδης προτίμησε να τις δημοσιοποιήσει μετά το νέο διασυρμό της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση.

Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης, έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κου Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Μέχρι την ημερομηνία της ανωτέρω Γ.Σ, η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της έτσι ώστε η επόμενη Διοίκηση να αναλάβει την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τηρουμένων πάντα των δύσκολων εδώ και τόσο καιρό συνθηκών.

Kαλούμε για άλλη μία φορά όλους τους ΑΕΚτζήδες να πορευτούμε ενωμένοι αφήνοντας πίσω μας τεχνητές και μη διχόνοιες και στηρίζοντας τους παίκτες και τον προπονητή μας. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας".


Πηγή :enet.gr



Καλό θα ήταν ,λοιπόν, να φροντίσει κάποιος να σταματήσει το διασυρμό της σε Ελλάδα και Ευρώπη...γιατί από λόγια χορτάσαμε όλοι στην ΑΕΚ εδώ και χρόνια.!


Δήμητρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου