Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ανακατεύθυνση της επικαιρότητας

τετάρτη 23 Φλεβάρη

και νάσου η ανακρίβεια...

Η "ανακατεύθυνση" ξεκίνησε με "παραπληροφόρηση": Η Lyon ή αλλιώς Olympique Lyonnais, όπως με πολλή μαεστρία έγραψε ο Christos, κατόρθωσε να μην ηττηθεί από τη Real, ισοφαρίζοντας σε 1-1 προς το τέλος του αγώνα., ενώ το πρώτο σημείωμα της νέας στήλης του Be-4um ανακατεύθυνση της επικαιρότητας μιλούσε για νίκη της ομάδας του Μουρίνιο.Τώρα πώς έγινε αυτό; Η στήλη παρακολούθησε τον αγώνα μέχρι το 70’ (σκορ 0-1)και αργότερα ρίχνοντας μια επιπολαιη και βιαστική ματιά στην εκπομπή που ακολούθησε τον αγώνα έπεσε πάνω στο σημείο που λέγανε οι συνομιλητές πόσο σπουδαίο ήταν το γκολ της Ρεάλ: άρα νίκησε η Ρεάλ. Αλλαξα κανάλι, δεν το πολυέψαξα το ζήτημα (μεγάλο λάθος! - πολύ μεγάλο λάθος!!) και νάσου η ανακρίβεια.
Θα είμαστε πιο προσεχτικοί στο μέλλον.
Χωρίς σχολείο σήμερα- κατάληψη και απεργία μαζί, όπως είχε προαναγγείλει το ημερολόγιο. Αρκετά ξεκούραστη και ξέγνοιαστη μέρα. Η παραλία γνώρισε δόξες.
Για τους γονείς, ειδικά των παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου, όμως; Δεν είναι πρόβλημα η μέρα με κλειστό σχολείο; Πώς να βολέψουν τα παιδιά; Τώρα σχετικά με το θέμα γονείς-παιδιά διαβάστε τι δημοσίευσε αθηναϊκή εφημερίδα.




παραλία Χαλκίδας με κλειστά σχολεία
(είναι απόκριες, όχι απεργία)

1 σχόλιο: