Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Λυόν-Ρεάλ:Καλά κρατά η παράδοση!


Για άλλη μια φορά, η Λυόν, εκμεταλλευόμενη την <<καυτή>> έδρα της(Ζερλάν), κατάφερε να μείνει αήττητη απέναντι στη Ρεάλ του Μουρίνιο....
Στο α ημίχρονο, η Ρεάλ είχε την κατοχή, λόγω των ποιoτικών παικτών που διαθέτει, κυρίως στο κέντρο(Τσάμπι Αλόνσο), όμως η Λυόν, λόγω του ενθουσιασμού και της εκρηκτικότητάς της, δημιούργησε πιο καλές προϋποθέσεις για γκολ απο την Ρεάλ, η οποία περιορίστηκε σε ένα καλό χτύπημα φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο....
Στο β ημίχρονο, η Ρεάλ μπήκε πολύ δυναμικά και ισορρόπησε το παιχνίδι.Έκανε φάσεις, όπως στο 49 λεπτό που είχε δοκάρι και μετά απο λίγα λεπτά ένα δεύτερο δοκάρι με τον συνήθη ύποπτο, Κριστιάνο Ρονάλντο.Οι <<κόποι>> της Ρεάλ ανταμείφθηκαν στο 65 λεπτό, όπου ο Μπενζεμά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έβαλε γκολ στην πρώην του ομάδα και γι'αυτόν το λόγο δεν το πανηγύρισε!Μετά το γκολ, έγινε μια φάση που συζητήθηκε και αμφισβητήθηκε αρκετά!Μετά απο ένα φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η μπάλα βρήκε στο σηκωμένο χέρι του Τουλαλάν, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μ.Μέρκ, υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.
Προς το τέλος του αγώνα, η Λυόν έκανε την μεγάλη ανατροπή!Στο 83 λεπτό, μετά απο εκτέλεση φάουλ του Γκουρκίφ, ο Γκομίς, <<έπιασε στον ύπνο>> την άμυνα της <<βασίλισσας>> και με κοντινό πλασέ, έκανε το τελικό 1-1!!
Γενικά, ήταν ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα που δίνει στη Ρεάλ ένα αβαντάζ, εν όψη του επαναληπτικού στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!!
Σχολιασμός:Christos
Γράφει:o Christos


4 σχόλια:

  1. Πολύ ουσιαστική και ισορροπημένη παρουσίαση. Πιστεύω ότι θα σε εμπνέει πολύ στη δραστηριότητα αυτή ο Μένιςο Σακελλαρόπουλος.
    Θ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω πολυ!!!
    χαχ ναι αρκετα μπορω να πω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή