Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας 2011-Ήρθε η ώρα να γιορτάσει ο ΑΕΚτζής...!

Του Γιώργου Τσακίρη-Exedraspotrs.gr


Αυτές τις μέρες κάθε χρόνο η Νέα Φιλαδέλφεια… φοράει τα γιορτινά της για χάρη της Πρωτομαγιάς. Η λεωφόρος Δεκελείας πλημμυρίζει από χιλιάδες κόσμου, οι δρόμοι και τα στενά γεμίζουν μουσικές και περίεργα μυρωδικά, οι φωνές και τα τραγούδια δεν επιτρέπουν σε κανέναν να κοιμηθεί νωρίς (αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες) και ηλικιωμένοι, ενήλικες, έφηβοι και παιδιά γίνονται ένα για να διασκεδάσουν.







Η ΑΕΚ θέλει να πανηγυρίσει έναν τίτλο έπειτα από 9 χρόνιαΑπόψε το βράδυ όμως υπάρχει ένας ακόμη λόγος μετά τις 22.30 για να δημιουργηθεί ο απόλυτος πανικός με τη γιορτή να μετατρέπεται σε ένα μοναδικό και

ανεπανάληπτο «κιτρινόμαυρο» πανηγύρι! Κι αυτό διότι με το φινάλε του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας οι πρωταγωνιστές που θα έχουν κατακτήσει το τρόπαιο (και θέλω να πιστεύω ότι αυτοί θα είναι οι παίκτες της ΑΕΚ) έχουν προγραμματίσει μετά το ΟΑΚΑ να επισκεφτούν την Νέα Φιλαδέλφεια και την έκταση στην οποία βρισκόταν κάποτε το «Νίκος Γκούμας».








Εκεί λοιπόν θα περιμένουν τους χιλιάδες Ενωσίτες για να πανηγυρίσουν μαζί τους (ειδικά εκείνους που δεν ανήκουν στους 35.000 και πλέον τυχερούς που κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για να είναι στο ΟΑΚΑ απόψε το βράδυ).
Εννοείται πως σε τέτοιου είδους ματς πως οι πιθανότητες είναι πάντα μοιρασμένες. Ομως μέσα μου πιστεύω ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα να γιορτάσει ο ΑΕΚτσής. Διότι αυτή η κούπα ανήκει και αξίζει στον κόσμο της ΑΕΚ…!





Άλλωστε,έχει περάσει πολύς καιρός από το 2002... και 9 χρόνια είναι πολλά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου