Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΑΕΚ: Εισιτήρια τέλος για τον τελικό!

enet.gr  (εδώ), 17:19 Τρίτη 19 Απριλίου 2011
(Όπως αναμενόταν)
Εξαντλήθηκαν και τα 32.000 κομμάτια, πιθανόν να ανοίξουν άλλες 2 θύρες
Αμόκ στην ΑΕΚ για ένα εισιτήριο! Μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα εξαφανίστηκαν τα 31.550 εισιτήρια που παρέλαβε η “Ένωση” για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο. Εισιτήριο πλέον δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στα σημεία πώλησης και μοναδική ελπίδα των φίλων της ΑΕΚ που δεν μπόρεσαν να βρουν ένα “μαγικό χαρτάκι” είναι να δοθούν από την ΕΠΟ (με την έγκριση της Αστυνομίας) άλλες δυο θύρες στους “κιτρινόμαυρους”.

    Από το Σάββατο τέθηκαν σε κυκλοφορία 21.000 εισιτήρια και οι δύο πρώτες ημέρες (Σάββατο, Δευτέρα) ήταν… αφιερωμένες στους κατόχους διαρκείας. Την Τρίτη ήταν η πρώτη ημέρα διάθεσης για τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες. Τα υπόλοιπα 10.000 που δόθηκαν σε συνδέσμους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν φίλαθλοι απ’ όλη την Ελλάδα αναμένεται και αυτά να κάνουν… φτερά.
         Η διοίκηση της ΑΕΚ βλέποντας από τη Δευτέρα ότι η ζήτηση είναι μεγάλη, ξεκίνησε επαφές με την Αστυνομία και την ΕΠΟ προκειμένου να ανοίξουν μία ή δύο θύρες ακόμα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει οριστική απόφαση.
     Για τον τελικό, που θα γίνει στις 30 Απριλίου στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, μοιράστηκαν 12.030 εισιτήρια στην ΠΑΕ Ατρόμητος, ενώ 4.382 εισιτήρια (των 60 ευρώ) κράτησε η ΕΠΟ για τις δικές της ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου