Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Play off:Πρεμιέρα στις 8 Μα'ί'ου με ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

γράφει η Γιάννα Ντούρμα

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 8 Μαΐου. Στη 2η αγωνιστική τα ζευγάρια είναι Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ-ΑΕΚ και στην ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ΒόλουΠΑΟ.


Το πρόγραμμα των αγώνων


1η Αγωνιστική (Κυριακή 8/5)

ΑΕΚ Ολυμπιακός Βόλου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός


2η Αγωνιστική (Τετάρτη 11/5)

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ


3η Αγωνιστική (Κυριακή 15/5)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός


4η Αγωνιστική (Τετάρτη 18/5)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Βόλου


5η Αγωνιστική (Κυριακή 22/5)

Ολυμπιακός ΒόλουΑΕΚ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ


6η Αγωνιστική (Τετάρτη 25/5)

ΑΕΚ Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου


Η βαθμολογία των πλέι οφ:


2. Παναθηναϊκός 3

3. AΕΚ 1

4. ΠΑΟΚ 0

5. Ολυμπιακός Βόλου 0

Είπαν:


Ζεσουάλδο Φερέιρα: Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται με στόχο να κερδίσει στα πλέι οφ. Είναι μια δύσκολη διαδικασία. Να κατανοήσουν όλοι τι σημαίνει να δίνεις 6 παιχνίδια σε 17 ημέρες. Ειδικά μετά από 10 μήνες δουλειάς. Η ομάδα κοντεύει να φτάσει τα 50 παιχνίδια τη φετινή χρονιά. Τα πλέι οφ απαιτούν από τους παίκτες μεγάλη ανταγωνιστικότητα για να σταθούν καλά στα 6 παιχνίδια που γίνονται σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν ξέρουν αν οι αγώνες θα έχουν υψηλή ποιότητα αλλά ελπίζω ότι η ομάδα μου ακόμα κι αν δεν παίξει καλά, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε μάχη για να κερδίσουμε στα πλέι οφ. Πάντως, το πρόγραμμα είναι δύσκολο για μας, καθώς στον πρώτο γύρο έχουμε τρία ματς εκτός έδρας. Πολλά θα κριθούν από τον πρώτο γύρο».


Μανόλο Χιμένεθ: «Για μένα είναι δύσκολο να σκεφθώ τώρα τα πλέι οφ. Κατανοώ την προσπάθεια των παικτών που θα κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά από τα ματς πρωταθλήματος. Μετά τον αυριανό τελικό θα σκέφτομαι με περισσότερο ενθουσιασμό τα πλέι οφ. Είναι κίνητρο και για τις τέσσερις ομάδες. Αλλά για να είμαι ειλικρινής η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός και αυτή αξίζει. Αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση. Όποια και να ήταν η σειρά των αγώνων θα ήταν ενδιαφέρουσα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα».


Μάκης Χάβος: «Θα ήθελα πρώτα να πω χρόνια πολλά. Ο θεσμός των πλέι οφ έχει καταξιωθεί. Είναι μια πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα και είμαι αισιόδοξος ότι θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».


Μακης Κατσαβάκης: «Χρόνια πολλά και από την πλευρά μου. Σαν θεσμός ο Ολυμπιακός Βόλου και εγώ προσωπικά συμμετέχουμε πρώτη φορά. Θα είμαι μια εμπειρία και πρόκληση για μας. Έχουμε ενθουσιασμό και πίστη αρκετά. Αυτό σημαίνει ότι ελπίζουμε πως μπορούμε να αγγίξουμε το όνειρο. Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα στη βαθμολογία. Για την πρεμιέρα πρέπει να ξεχάσουμε τις δύο νίκες που κάναμε στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ, είναι διαφορετικά παιχνίδια. Εύχομαι για τον αυριανό τελικό να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει το ποδόσφαιρο».


Πηγή:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου